Hola Ribaler@s!

un any més, estem molt contents de com ha anat La Ribalera. Aquest any, les condicions van fer que la X edició fos més èpica que mai però, un cop més, ens hem de treure el barret de la vostra actitud, la vostra capacitat de superació i com vau afrontar, sempre amb bon humor i ganes, la pluja, la pedra, el fred i el vent que us van acompanyar en bons moments de la cursa.

Moltíssimes gràcies, de debò.

Com cada any, hem preparat una enquesta per valorar com ha anat la X Edició de La Ribalera. És un bon moment per escoltar-vos i per anar recollint les vostres opinions per seguir millorant la nostra estimada prova.

La podeu trobar a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfktVPH9_C-oniE4Tk8DlWowxIrH-OyY0-3WiJg4be9JxUKSA/viewform?usp=sharing

Com l’any passat, entre els que respongueu l’enquesta, sortejarem un Forfait per esquiar a Espot Esquí.

Salut i gas!

Categories: Actualitat