Hola Ribaler@s!!!

seguim anunciant nous col·laboradors que s’han sumat aquest any a La Ribalera!.

Avui enunciem una col·laboració amb CocaCola, en concret, amb la seva marca Powerade. Aquest any tots els corredors i corredores de La Ribalera rebreu una ampolla de Powerade per recarregar l’energia durant la prova i/o per recuperar forces després de la mateixa.

Powerade

A Powerade els hi agraden els esportistes amb actitud de superació, aquells que mai no es posen límits, però sempre estan escoltant el seu cos.

A l’hora de fer esport el nostre cos suporta més desgast del que és normal, per això si ets aficionat a l’esport hauries de saber que a l’hora de sortir a entrenar has d’estar preparat en tots els sentits.

Powerade et pot ajudar i donar una empenta en aquells moments en què tot sembla costar el doble. Coneix tota la gamma de Powerade, la beguda refrescant per als aficionats a l’esport de Coca‑Cola.

Des de la Ribalera estem molt contents que hagin decidit col·laborar amb nosaltres i estem segurs que us permetrà donar un plus al vostre rendiment.

Trobareu a Powerade a:

Web: https://cocacola.es/powerade

Twitter: https://twitter.com/powerade

Facebook:https://www.facebook.com/POWERADE/?locale=es_LA

YouTube:https://www.youtube.com/user/powerade

Instagramhttps://instagram.com/powerade?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Per últim, recordar que teniu les inscripcions obertes i que trobareu tota la informació i els enllaços on realitzar-les a Inscripcions

Categories: Actualitat