A La Ribalera no trobaràs grans marques comercials patrocinant la cursa i realitzant activitat abans, durant i després de la mateixa. No trobaràs helicòpters gravant la cursa des del cel, ni competiràs contra 400 corredors que han exhaurit les places en 48h.

Som una cursa familiar, propera i organitzada per una entitat centenària que compensa amb ganes, dedicació, esforç i bon humor la manca de recursos econòmics que tenim.

Així que si per damunt de patrocinis, obsequis de merchandising i notorietat valores una cursa pels paisatges per on transcórre, una organització tècnica de primer nivell i un grup de voluntaris que estarà pendent del teu benestar des del minut 1 fins que acabis, la Ribalera és la teva cursa.

Per acabar, només tres dades que expliquen l’esforç de l’organització:

1-. L’AEC es troba a 249km de Tírvia amb el que això comporta a nivell logístic (transport de materials, marcatge del recorregut, transports dels voluntaris, etc.)

2-. Tenim un rate de més d’un voluntari per 2,5 corredors.

3-. Molts dels voluntaris sobrepassen els 60 anys. Ara bé, la gran majoria provenen del món de l’alpinisme i l’excursionisme pel que a pocs llocs ens poden superar en coneixements tècnics i el respecte a la muntanya.

Categories: Actualitat