A poc menys d’una setmana per l’obertura d’inscripcions ja teniu disponible tota la informació per gaudir al màxim de La Ribalera 2019.

Un cop actualitzat el reglament ja podeu consultar el programa pels dies 15 i 16 de juny, on s’entregaran els dorsals i es realitzaran els brífings als corredors, teniu activats els nous tracks al Wikiloc i podreu conèixer tots els detalls dels recorreguts de la marató, mitja marató i cursa popular, amb els avituallaments líquids i sòlids, alçades, distàncies acumulades i temps de pas límit per cada control.

Trobareu l’enllaç dels tracks de les 3 curses des de la seva respectiva fitxa tècnica dins de l’apartat Recorreguts. Aquí mateix trobareu també un quadre amb tota la informació dels controls, avituallaments, i distàncies entre d’altres aspectes.

Categories: Actualitat