Un any més La Ribalera és una cursa oficial del calendari de curses de muntanya de la FEEC com a cursa Open “competicions amb data única i individuals, la classificació de les quals no és acumulable.” És a dir, una cursa oficial però que no puntua per la FEEC i l’única classificació és l’oferta per l’organització.

Però enguany la marató forma part del Circuit 2019 del Trail Running Series Lleida amb puntuació i classificació pròpia. Dins del reglament del TRS Lleida 2019 podeu consultar la puntuació de les 5 carreres que formen part d’aquest circuit: Reglament TRS2019

De fet, la marató de la Ribalera és de llarg la cursa més dura, en recorregut i desnivell, i la que més puntua dins d’aquest circuit: 230,40 punts. La puntuació de les altres curses fluctua entre els 106,68 i els 157,60 punts.

Categories: Actualitat