Tírvia, Farrera, Burg, Montesclado, Alendo, Mallolís, entre d’altres nuclis habitats, formen part de l’entorn natural privilegiat per on transcorre La Ribalera. Us convidem a fer una passejada per alguns d’aquests pobles però viatjant més de 100 anys enrere.

I si vols gaudir-los en l’actualitat… no t’ho pensis més: el 17 de juny t’esperem a Tírvia!

Fotografia 1: Tírvia des del camí de Montesclado, 1894
Fotografia 2: Tírvia amb el campanar al fons, 1900
Fotografia 3: Vista de Burg, 1900
Fotografia 4: el bony del Salòria i Bordes de Civis, 1900
Fotografia 5: Alins vista des del camí del Salòria, 1900

Totes les fotografies van ser realitzades per Lluís Marià Vidal i Carreras (1842-1922) i formen part de l’Arxiu fotogràfic-Col·leccions fotogràfiques del Centre Excursionista de Catalunya, entitat que ha autoritzat la publicació d’aquestes imatges.

Categories: Actualitat